logo-marinap-basic
loader-image
Portorož, SI
21:03,
temperature icon 26°C
Humidity 69 %
Wind 2 Km/h
Wind Gust: 0 Km/h

Kamera

Doživi Sea Resort Marina Portorož

Marina Portorož ni zgolj kraj, kjer se vežejo čolni, temveč pravo središče za vse, ki iščete ekskluzivni oddih ob slovenski obali.

Superior sobe Marina Portorož

Svetle in sodobne sobe je za čim večje udobje opremljena z zakonsko posteljo, televizijo, dostopom do brezžičnega interneta, minibarom, grelnikom vode, priborom za pripravo čaja ali kave ter lastno kopalnico.

Kontaktirajte nas

Plavajoče hiške Marina Portorož

Hiška je opremljena s sodobno in elegantno notranjostjo, ki vključuje vse potrebne udobnosti za prijetno bivanje. Ima prostorno teraso, kjer lahko uživate v sončnih zahodih in osupljivih pogledih na marino. 

Kontaktirajte nas

Počivališe za avtodome – PZA

Za vse tiste, ki raje potujete po kopnem in za svoje bivanje pri tem uporabljate svoj dom na štirih kolesih, je na voljo velika kamperska ploščad z vsemi potrebnimi priključki.

Cenik

Kliknite sem za prikaz cenika storitev.

Kontaktirajte nas

Spoznajte bivalno plovilo. To je 3maran.

V Marini Portorož se lahko kot edini na slovenskem trgu pohvalimo s ponudbo 3maranov. To so bivalna plovila, ki so lahko v uporabi 365 dni na leto in ponujajo notranje udobje in prostorno teraso. Svojo edinstvenost dopolnjujejo tudi z lokacijo, saj se nahajajo na edinem otoku ob Obali – otoku Marine Portorož.

Notranji prostor s priročno razporeditvijo zajema moderno opremljeno kuhinjo in jedilnico, udoben dnevni prostor s sedežno garnituro, dve spalnici in kopalnico.

Velika spalnica ima neposredni dostop na majhno zunanjo teraso ter nudi očarljiv pogled na Marino. Zgornja terasa meri skoraj 40 kvadratnih metrov in je zasnovana za sproščanje ob sončenju ali za uživanje v jacuzziju.