logo-marinap-basic
loader-image
Portorož, SI
21:28,
temperature icon 25°C
Humidity 73 %
Wind 6 Km/h
Wind Gust: 0 Km/h

Kamera

Cenik (EUR) - od 01.01.2024

Dolžina vašega plovila čez vse:

* Za ločilo decimalk uporabite piko (npr 10.5)

* Marina si pridržuje pravico izmeriti plovilo. Mere dolžine in širine plovila se nanašajo na največjo dolžino plovila z vsemi pripadajočimi deli.

Pogodbena cena v morju (letna, sezona, zima) vključuje: privezno mesto, uporabo sanitarij, priključek za vodo in elektriko ter parkirno mesto za eno osebno vozilo. Letni in polletni privez se poravnata vnaprej, v nasprotnem primeru se obračuna dnevna tarifa.

V tarifi dnevnega in mesečnega priveza parkirno mesto za vozilo ni všteto v ceno in ga uporabniki poravnajo v skladu z veljavnim cenikom.

V primeru dnevnih in mesečnih privezov, se vsem osebam na plovilu enkratno obračuna prijava v AJPES in na policijo ter za vsako nočitev na plovilu turistična taksa ter strošek zavarovanja.

Za privez plovila nad 3 ure se obračuna cena dnevnega priveza.

V primeru, da uporabnik izvaja gospodarsko ali komercialno dejavnost oddaje plovila, se po predhodni pridobitvi soglasja za izvajanje dejavnosti zaračuna letni dodatek za dejavnost oddajanja plovila v najem v skladu s pisnim dogovorom.

Dodatek za izvajanje gospodarske ali komercialne dejavnosti oddajanje plovila v najem se obračuna v višini 10 % vrednosti od priveza v morju.

 

M pomol

 

* Marina si pridržuje pravico izmeriti plovilo. Mere dolžine in širine plovila se nanašajo na največjo dolžino plovila z vsemi pripadajočimi deli. Cena priveza v kanalu Fazan vključuje zgolj privezno mesto, brez priključka za vodo in elektriko, parkirnega mesta in uporabe sanitarij.

* Marina si pridržuje pravico izmeriti plovilo. Mere dolžine in širine plovila se nanašajo na največjo dolžino plovila z vsemi pripadajočimi deli

* Marina si pridržuje pravico izmeriti plovilo. Mere dolžine in širine plovila se nanašajo na največjo dolžino plovila z vsemi pripadajočimi deli.

Letna cena kopno zajema: uporabo površine za plovilo, uporabo podstavka za plovilo, uporabo sanitarij, parkirno mesto za eno osebno vozilo, enkratni dvig, spust in strojno pranje, ter neomejeno uporabo navoza za plovila do 6m.

Polletna cena kopno zajema: uporabo površine za plovilo, uporabo podstavka, uporabo sanitarij, parkirno mesto za eno osebno vozilo, ter neomejeno uporabo navoza za plovila do 6m.

Letni in polletni privez se poravnata vnaprej, sicer se obračuna dnevna tarifa.

Mesečna in dnevna cena zajemata uporabo površine za plovilo, uporabo podstavka in uporabo sanitarij.

GRU-PASS vključuje letno uporabo površine za plovilo, uporabo podstavka,  parkirno mesto za eno osebno vozilo, 5x spust in 5x dvig plovila z dvigalom, 5x strojno pranje podvodnega dela plovila ob dvigu ter 2 dni priveza v morju ob vsakokratnem spustu in dvigu plovila.

 

* Marina si pridržuje pravico izmeriti plovilo. Mere dolžine in širine plovila se nanašajo na največjo dolžino plovila z vsemi pripadajočimi deli.

Storitev hangar 5 mesecev ali več (pogodbeni privez) vključuje uporabo površine za 1 plovilo v hangarju, uporabo podstavka, enkraten dvig, spust in strojno pranje podvodnega dela trupa z visokotlačnim čistilnikom, uporabo sanitarij ter parkirno mesto za eno osebno vozilo.

Pogodbeni privez se poravna vnaprej, sicer se obračuna dnevna tarifa.

V dnevni in mesečno ceni je vključena uporaba površine za 1 plovilo v hangarju in uporaba podstavka.

 

* Marina si pridržuje pravico izmeriti plovilo. Mere dolžine in širine plovila se nanašajo na največjo dolžino plovila z vsemi pripadajočimi deli.

Ob dvigu plovila iz morja na kopno zaradi namena vzdrževalnih del  je v ceni vključeno parkirno mesto za en osebni avtomobil.

Kontrolni dvigi ali zamenjava osovin in pogonskih vijakov, ki ne trajajo več kot 30 minut, se obračunajo kot ena operacija dvigala.

Pranje I obsega strojno pranje podvodnega dela trupa z visokotlačnim čistilnikom manj obraščenih plovil, pranje II pa pranje bolj obraščenih plovil.

Cena dviga ali spusta 3marana vključuje odklop ali priklop iz infrastrukture (voda, elektrika, kanalizacija) in vleko do bazena in nazaj na privezno mesto.

 

Rezervacija sob se vodi preko portala https://www.booking.com/  – nastanitev B&B Marina Portorož ali pa direktno preko recepcije marina na e-mail reception@marinap.si.

Cene so variabilne in se oblikujejo glede na povpraševanje.

Cena velja za 2-posteljno sobo. Zajtrk proti doplačilu.

 

*Cena določena po veljavnem odloku Občine Piran

Otroci do 7. leta starosti so oproščeni plačila turistične takse in prijavnine.

Otrokom od 7. do 12. leta starosti in gostom PZA se obračuna turistična taksa v višini 50%

Zavarovanje oseb se ne obračuna gostom PZA.

 

Kratkotrajno parkiranje se poravna na parkomatu, ki se nahaja pri vhodu v Marino. Plačilo možno samo s kreditno kartico.

V ceno je  vključeno : parkiranje avtodoma, priključek za vodo, praznjenje fekalnega tanka in sivih vod ter  električni priključek in uporaba sanitarij v sklopu Marine Portorož.