logo-marinap-basic
loader-image
Portorož, SI
21:51,
temperature icon 24°C
Humidity 78 %
Wind 9 Km/h
Wind Gust: 0 Km/h

Kamera

Lahkih nog naokrog

Dogodek je lahko izkušnja

Vsak dogodek ima potencial, da postane več kot le točka na koledarju. Naj gre za osebne praznike ali za obeležitev poslovnih mejnikov, bo naša izkušena ekipa organizatorjev posrkbela, da bo dogodek v Marini Portorož postal izkušnja.

Ožja družba družine ali velika poslovna konferenca, vedno stremimo k popolnosti in posvečamo pozornost podrobnostim, ki naredijo razliko. Izzivi in upoštevanje želja za izvedbo po meri bodo spodbudili našo kreativnost, dogodek pa bo tako postal edinstven unikat, ki se bo neizbežno vtisnil v spomin gostov.

Spoznajte okus slovenske Istre

V Marini Portorož čas teče drugače. Z ene zanimive aktivnosti na drugo, še pestrejšo. S prelepega razgleda na najlepšega in z okusne večerje na še slastnejši zajtrk. Preverite, kako lahko svoje dneve pri nas dodobra napolnite z doživetji in dogodivščinami.

V sklopu Marine Portorož sta vam na voljo restavracija Marina in restavracija Laguna, ki ne bosta razočarali še tako zahtevnega sladokusca. Njuna gurmanska ponudba temelji na združevanju tradicionalnih okusov s pridihom moderne kulinarike. Prva je odprta skozi celo leto, druga v času poletne sezone med junijem in septembrom.

Poslovni svet ima navado, da razvajanje brbončic pogosto združuje z deljenjem znanja. V ta namen je obiskovalcem na voljo sodobno opremljena sejna dvorana, ki lahko gosti do 50 vedoželjnih obiskovalcev.

Morsko vzdušje v okolici restavracij kliče po druženju s prijatelji, zaradi česar sta na voljo tudi za praznovanje rojstnih dni in ostalih posebnih priložnosti.

Tradicionalna kulinarika, postavljena na moderen krožnik. S skrbno izbranimi surovinami in vini ustvarjamo prijetne trenutke v srcu Marine Portorož. Smo pretežno morska restavracija, a ne manjka dobro izbranih suhih mesnin in mesa slovenskega izvora.

Restavracija Laguna

Od velikonočnih praznikov in vse tja do konca poletne sezone vas bo restavracija Laguna razvajala z okusnimi prigrizki in osvežilnimi pijačami. V njih boste lahko uživali ob pogledu na idilične sončne zahode iz ene izmed lepših teras področja.

Smo unikatna vinoteka, ki v prijetnem ambientu Marine Portorož združuje vinski bar z ekskluzivno založeno vinsko prodajalno več kot 1000-ih etiket. Dobrodošli, da se ob strokovnem nasvetu podate v svet “žlahtne kapljice”.

Obiščite edini otok ob slovenski Obali.

Marina Portorož se lahko edina pohvali s prvim in edinim otokom ob slovenski Obali. Ta ponuja mnogo več kot zgolj čudovit razgled na mondeni Portorož in Piranski zaliv, ki sta še posebej lepa, če ju v času med veliko nočjo in koncem septembra gledate iz našega bara Otok.

S svojo široko paleto športnih aktivnosti in možnosti dodatne zabave nagovarja vse generacije.  Najmlajše z ograjenim otroškim igriščem, ki zagotavlja varnost otrok in sproščeno kavico za starše, starejše pa z dvema profesionalnima odbojkarskima igriščema na mivki, ki sta zaradi reflektorske razsvetljave odprti pozno v noč.

Za ljubitelje druženj je mogoč najem prostora za različne aktivnosti. Najbolj pogosto pripravljamo rojstne dneve, »team buildinge«, manjše ali večje zabave in poroke, organiziramo pa lahko tudi druge zabavne aktivnosti po vaših željah.

Privoščite si osvežitev v in ob bazenu

Če vam urnik ne dopušča izleta na plažo, vseeno pa se želite ohladiti, je bazen prava izbira. Ker voda in vročina človeka utrudita, smo za vas pripravili tudi gurmansko ponudbo prigrizkov in osvežilnih koktajlov, ki vas bodo napolnili z močmi za nadaljevanje dneva. Bazen je odprt v času poletne sezone, natančen termin pa je odvisen od vremena ter hitrosti prihoda in odhoda poletnih temperatur.

Raziskujte okolico in osvajajte vrhove

Jesen v barvah morja

Ko bučanje glavne sezone nadomesti mir odet v čudovite barve narave, takrat se ponudi odlična priložnost za raziskovanje.

Kolesarjenje
Le obrat pedal stran od dih jemajočih razgledov.

Pohodništvo
Vsak korak je lažji, ko pljuča polni morski zrak.

Izleti
Za vsako dušo nekaj
  

Kulturne znamenitosti
Ko pestra zgodovina ponudi svoje zgodbe.

Izletnikom bo prišlo prav tudi …

Najem koles

Parkirišča