PC    MOB    INFO

MARINA PORTOROŽ D.D.
Cesta solinarjev 8, 6320 Portorož, Slovenia

 

T: +386 5 6761 200

T: +386 5 6761 100
F: +386 5 6761 210


@: marina.portoroz@marinap.si
W: www.marinap.si

 

 

 Sejem Nautica Marina Portorož, ki se oglašuje pod sloganom International boat, beauty and luxury show, se bo prvič v lastni režiji Marine Portorož odvijal med 16. in 19. majem 2019. Celoten navtični dogodek se bo odvijal v posebej urejenih, varovanih prostorih Marine Portorož, ki ima že več kot dvajsetletne izkušnje z organizacijo najrazličnejših sejmov, športnih in družabnih dogodkov.

 

»Privezi za plovila v vodi in kopenski del sejma se hitro polnijo, saj smo se za sodelovanje že dogovorili s številnimi slovenskimi in tujimi razstavljavci. Med drugim so prihod že potrdila podjetja Elan, Mennyacht, Sportmar, Jucca nautica, Belcon-SYS, Stalmar in drugi. Glede na odzive razstavljavcev pričakujemo izredno veliko novih čolnov, jadrnic, jaht in drugih navtičnih produktov, rešitev ter novitet. Nautica Marina Portorož bo tako največji navtični sejem leta 2019 na slovenski obali, zaradi bogate navtične vsebine in spremljevalnega programa pa pričakujemo tudi rekordno število obiskovalcev. Sejem Nautica Marina Portorož upošteva nove trende v navtični industriji in želje obiskovalcev, obenem pa je pomemben cilj Marine Portorož z razvojem sejma še dodatno nadgraditi dolgoročen partnerski odnos z našimi razstavljavci. Zato smo pri sejmu upoštevali tudi njihove številne želje in predloge iz zadnjih let, kar bo pripomoglo k oblikovanju izredno kvalitetnega sejma, ki bo tako razstavljavcem kot tudi obiskovalcem v resnično zadovoljstvo,« je povedal Sebastjan Selan, direktor Marine Portorož.

 

»Navtika Marina Portorož bo imela tudi bogato obsejemsko ponudbo, kar je bila ena od dolgoletnih želja razstavljavcev in obiskovalcev. Poleg dogodkov, ki bodo namenjeni strokovnim diskusijam (pomorska dediščina kot turistična priložnost, najemi jadrnic in jaht ...) in predstavitvam različnih novitet iz sveta navtike, bo imel sejem tudi zelo širok spekter dodatnega programa. Ob uradni otvoritvi sejma se bo odvila medijska regata, za razstavljavce in VIP-goste bo organizirana posebna tematska zabava, na kateri bo nastopila odlična slovenska zasedba Manouche, organiziran bo glasbeni festival Marina Music Fest, ki ga bosta zaključila Vlado Kreslin in Sašo Gačnik »Svarogov«, v soboto bo potekal polfinalni izbor Miss Slovenije in koncerta Helene Blagne ter Tanje Žagar. V okviru sejma bomo pozornost posvetili tudi lokalni kulinariki in predstavitvi nekaterih vin najboljših slovenskih vinarjev, odvile pa se bodo tudi modne revije, na katerih bodo predstavljena navtična oblačila in kopalke,« je povedala Jelka Verk, vodja obsejemskega programa.

                                  

MARINA PORTOROŽ D.D.
Cesta solinarjev 8, 6320 Portorož, Slovenia

 

T: +386 5 6761 200

T: +386 5 6761 100
F: +386 5 6761 210


@: marina.portoroz@marinap.si
W: www.marinap.si

 

 

Prijava na E-novice

Prijavite se na e-novice in prejemali boste informacije o novostih, ekskluzivnih ponudbah in dogodkih.
Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Invalid Input

Vprašajte nas

Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Please let us know your message.


Invalid Input

Invalid Input

V sodelovanju

    

       

Kontakt

 

MARINA PORTOROŽ D.D.

Cesta solinarjev 8

6320 Portorož, Slovenia

 

T: +386 5 6761 100

F: +386 5 6761 210

@: marina.portoroz@marinap.si


Vse pravice pridržane Marina Portorož d.d. © 2018 - 5ka. Agencija